Tietoa meistä

Link2Trials.com on Link2Trialsin vapaaehtoissivusto ja osa Link2Trialsia.

Tutkijoiden voi olla hyvin vaikeaa löytää sopivia vapaaehtoisia riippumatta siitä, tarvitsevatko he terveitä vapaaehtoisia vai potilaita. Tämä hidastaa lääketieteellistä tutkimusta ja uusien lääkkeiden kehittämistä. Sama koskee moderneja elintarviketuotteita, joissa on terveysväittämä.

Link2Trialsin tavoitteena on auttaa yhteensopivat vapaaehtoiset ja tutkijat yhteen helposti ja ainutlaatuisella menetelmällä. Toiminta on riippumatonta. Link2Trials tarjoaa välityspalvelujaan jokaiselle, joka haluaa osallistua lääketieteelliseen tutkimukseen tai etsii tutkimukseensa vapaaehtoisia. Kokoamme yhdelle ainoalle verkkosivustolle suuren määrän lääketieteellisten tutkimusten mainoksia. Sen ansiosta vapaaehtoisten ja tutkijoiden ei enää tarvitse selata lukuisia eri sivustoja etsiessään sopivaa tutkimusta tai tutkimushenkilöä.

Link2Trials on tutkinut laajasti kliinisten tutkimusten rekrytointia ja kehittänyt sen perusteella omat, ainutlaatuiset rekrytointimenetelmät.

Oletko terve vapaaehtoinen tai potilas ja kiinnostaako sinua tutkimukseen osallistuminen? saat lisätietoja napsauttamalla tästä.

Oletko kliininen tutkija, lääketieteen tutkija tai muu ammattilainen lääkealan yrityksessä tai tutkimusyrityksessä (tutkimuspalveluyritys CRO tai faasin I kliininen)? saat lisätietoja napsauttamalla tästä.